yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında örgülabilecek sıva tamiratı ve boya aksiyonleri sebebiyle baplar zarar görmez.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle yararlanma sahaından yarar edinmek amacı ile yapılan, en lüks 100 eş kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta özlük nüshasına rabıtalı olarak merdiven degajeliği ayarlanmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

1 mm yahut henüz lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakılırsa çok henüz esen ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabil hediyeı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Yangına dayanıklı evgin çıkış bapları, ölçün yangın kapısı kapılara için elan pahalı olabilir. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den sarrafiyelayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir sınır da, kaliteli bir yangın kapısının daha mürtefi bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın sırasında elan uzun süre dayanır ve daha az onarım gerektirir.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya esaslı ve kolaylıkla açılabilen gestaltya sahiptir.

Bu doğrultuda mevki de bakım veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve sundurma kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa bile hareketsiz hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Elektrikler kesik evetğunda birlikte geceleri parlayan bir yapıda olan bu makaslamaklar mühlik durumların tarz göstericisidir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page